søndag den 21. august 2011

Jeg kapitulerer.....

Må indrømme at den PHOTO CHALLENGE har taget livet af mig... Jeg har alt for meget om ørene til at skulle sætte billeder ind osv. HVER dag... Så jeg kapitulerer altså... 

Til gengæld har jeg så fået lavet nogen lækre sager... Lækre hjemmelavet figenstænger og et uro-lignende ophæng..


Oscar mente at det passede til puslebordet, men det er altså kommet op at hænge inde i stuen... :) Lidt farver og glæder skal der til....
Og nøøøøøøj hvor jeg dog SAVNER mit kamera!!!! Den her tlf. tager virkelig dårlige billeder.. Øv, øv, øv.. 

5 kommentarer:

 1. Jeg har også givet op...i hvert fald lige for en stund. Har heller ikke blogget i over en uge nu, har simpelthen ikk haft tid og overskud....sådan kan det jo gå med det bloggeri :-)
  Forresten vil min kæreste lige undskylde for, at han får Laura til at græde HVER gang hun ser ham. Når han kommer ind på stuen om morgenen for at aflevere Vera, så begynder Laura straks at græde....jeg tror hun er lidt bange for ham....håber det går over, for han er faktisk rigtig sød ;-)

  SvarSlet
 2. Hov, glemte helt at kommentere på din nylavede uro....den er rigtig fin. Og de der figenstænger ser da også temmelig lækre ud :-)

  SvarSlet
 3. Ha ha... Ja jeg så det faktisk godt en morgen, at Laura var helt skræmt af ham... Han ser nu ellers meget sød og fredelig ud.. :) Men hun har noget med mænd med langt hår og briller.. Ved ik helt hvad der går galt..? Måske fordi hendes egen far er helt kort håret og ingen briller?? :)

  Ja tak, figenstængerne ryger også som varmt brød herhjemme.. Både til store og små!

  SvarSlet
 4. He he, det bliver han glad for at høre, at det ikke kun er ham hun er bange for. Han trænger VIRKELIG også til at blive klippet....det er ikke med min gode vilje at han render rundt og ligner en hippie ;-) Men okay, han er faktisk pædagog...de kan jo godt være lidt hippie-agtige, men det er han nu altså ikke ;-) Kan også huske da Vera var mindre, der var hun heller ikke fan af fremmede mænd.

  SvarSlet
 5. Et rigtig fint ophæng - mon det er farven der gør at Oscar mener det burde være til puslebordet :-O

  SvarSlet