mandag den 1. august 2011

HVERDAG igen......

Så blev det hverdag igen.. I hvert fald for manden min, og Oscar... Oscar er i børnehave igen, og manden startede på nyt og spændende arbejde i dag! Laura starter i vuggestue om en uge, så jeg nyder den sidste uge herhjemme sammen med hende... På en måde glæder jeg mig helt vildt til at hun skal starte, og på den anden måde er det også lidt skræmmende...? 
I dag er også dagen hvor mit vædemål går igang... Jeg skal tabe mig 7 kg. inden jul.... GISP! Men nu SKAL alle de der fødsels kilo fra 2 skønne unger altså VÆK!... Så derfor så min og Lauras eftermiddagssnack sådan her ud.... Mmmmm... :) Gode ideer/sunde opskrifter osv. modtages med kyshånd :)

6 kommentarer:

 1. Jeg bliver nød til at spørge...skal Laura starte på Spilopstuen i Hurlumejhuset? Der starter nemlig en Laura på Veras stue på mandag. I så fald kan du roligt glæde dig, det er en super stue med søde pædagoger :-)

  SvarSlet
 2. Ja præcis.. :) Det lyder rigtig godt! Jeg har Oscar på krokofantstuen i børnehaven, som gik på Smølfestuen da han gik i vuggestue, så Spillopstuen er helt ny for os.. Men jeg har snakket med pædagogerne derinde et par gange, og de virker også bare MEGET søde!!! :) Men dejligt at vide at det er en god stue! :)

  SvarSlet
 3. Hvor hyggeligt. Held og lykke med opstarten...vi støder jo nok ind i hinanden så :-)

  SvarSlet
 4. Ja.. :) Er faktisk RET sikker på jeg så din datter og din mand i eftermiddags da jeg hentede Oscar.. ;)

  SvarSlet
 5. He he, verden er lille :-) Han er høj og har briller og trænger til at blive klippet...og Vera kan du jo se masser af billeder af på min blog :o)

  SvarSlet
 6. Ja jeg kunne nemlig kende din datter efter at have set billeder fra din blog.. :)

  SvarSlet